DISCLAIMER SLIM OV-IDEE COMMUNITY WEBSITE

Slim OV-idee Community verleent je hierbij toegang tot de website https://community.slimovidee.nl en publiceert hier, ook namens de gebruikers, ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Slim OV-idee Community behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarvoor aan jou mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Slim OV-idee Community spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website gepubliceerde informatie en toegepaste functionaliteiten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De gepubliceerde informatie en toegepaste functionaliteiten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Slim OV-idee Community.

In het bijzonder zijn alle geboden functionaliteiten op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom van gepubliceerde informatie op de websites liggen bij Slim OV-idee Community.

De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederland (ref: CC BY-NC 3.0 NL), tenzij anders aangegeven.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Als je vragen hebt over deze disclaimer, kun je contact met ons opnemen:

Slim OV-idee Community
p/a Laan op Zuid 2
3071 AA Rotterdam
e: support@slimovidee.nl

Disclaimer versie 1.0 | Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 oktober 2015.